Memoirs Of A Brand New Mummy

My name: zeti becky zain
My Fotopage: http://zetibecky.fotopages.com/
About me:
From: Malaysia
Camera:
Canon
Digital IXUS v3
Canon
Friends:
Hasrul Andry
Latest entry:Izuria & Fares Wedding Reception at Batu Lanchang, Pulau Pinang
View this Fotopage entry
Siti Azlina Abdul Aziz
Latest entry:ALOHA I'M BACK
Aloha...I'm back.... ;-) Korang nak tahu kenapa aku kembali ke sini...sebabnya my good friend dah pulang dan sedang mengaktifkan dirinya semula di sini siapa??? Fazzarinna...korang boleh layan FP baru nya nanti... ini addressnya http://cintamerahjambu.fotopages.com ... So korang nanti jangan la segan2 singgah FP sahabat aku ni yer... Aku memang rindu sangat2 dengan FP. Sebab mula2 aku berjinak di alam cyber ni adalah melalui FP, kemudian aku beralih ke blog dan kini bzz dengan FB atau "muka buku... View this Fotopage entry
Huzaina Hashim
Latest entry:AKASIA HOMESTAY
pandangan hadapan umah... pandangan hadapan umah... ruang tamu... ruang makan..... dapur.....ada dapur...peti sejuk... master bedroom....katil double..ada bilik air dalam bilik... bilik aircon bilik no 2....katil double...bilik aircon bilik no 3...katil single.. Homestay ini terletak di 260 Tmn Flora, Kubang Rotan, Alor Setar, Kedah...boleh disewakan dengan kadar bayaran sehari cuma Rm 180 aje.....kalau ada siapa2 yg berminat boleh call En Nazri bin Abdullah di talian... 012-400360... View this Fotopage entry
Polini Fotografik Sdn Bhd
Latest entry:Aniversary Portrait Session
All Rights Reserved.© All images and photographs of are property of Polini Fotografik Sdn Bhd. Photographs may not be reproduced, copied, stored, manipulated, projected, used or altered in any way without the written permission of the copyright owner. Polini Fotografik Sdn Bhd Tel: 012-6688613 Email: polinifotografik@gmail.com http://polinifotografik.blogspot.com http://polinifotografik.wordpress.com wedding photographer | jurugambar kahwin | fotografi perkahwinan | photographer perkahwinan... View this Fotopage entry
Niza Niza Niza
Latest entry:Musim Luruh
View this Fotopage entry
M Jeffri Razali
Ni satu lagi entry yang lama terbengkalai. Since tengah ada sedikit masa nak spare ni, uploadkan jugalah sebelum basi gambar ni. Rasanya tak payahlah nak cakap kat mana ni sebab mesti ramai yang tahu...:-d Hari ni tak de idea nak tulis apa lak. Minda tengah beku pulak. So just enjoy je lah pix ni. http://www.facebook.com/profile.php?id=1135622623() http://s06.flagcounter.com/more/GdN() View this Fotopage entry
Zai KuLiM
Latest entry:Salam warga fp yg sudah lama ku kutinggalkan....
View this Fotopage entry
WaNrenN lUv
Latest entry:K.A.M.I
NEW EN3 KT BAWAH YEA :-D View this Fotopage entry
mama haikal
Latest entry:Budak Yang Tak Sihat
Cuba teka sape saya? Tengok betul2....... Jeng...jejeng...... * * * * * * * * * * Sayalah Dania Nafeesa :-) Minggu lepas saya tak bape sihat.....sebabnya gigi atas saya nak tumbuh. Saya asik merenggek2 jer. Saya rasa tak selesa sbb gusi saya rasa bebgkak. Hisap susu pun saya tak nak. Pastu bila Mama & Papa bawak pegi klinik.....doktor check dan dia kata tekak saya merah dan bengkak skit. Sebab tu la saya tak bape nak hisap susu. Hari ni saya dah ok dah.....dah boleh his... View this Fotopage entry
Cahayaku Two Erina
Latest entry:WET WORLD & BUKIT CERAKAH
Semperna cuti sekolah...17hb Dec 09 sempatlah effa bawa 2 puteri kesayangan pergi mandi kat wet world....my husband tak ikut..kena kerja....nasib baiklah kak effa join sekali...dgn sepupu-sepupu pun ikut sama...mmg seronok...terutama 2erina.... pada pukul 2Ptg...kita org sempat lagi jalan2 pergi ker bukit cerakah....sekarang dah tukar nama Tmn Pertanian....kita org masuk rumah salji...kebetulan bln Dec-Feb musim salji..sempatlah posing2 kat rumah salji.... View this Fotopage entry
Nik Raihan Nik Omar
Latest entry:The comeback!
After almost 4 months being abandoned, finally I've got something to be updated here. Hehehehehe.... nampak sangat aku ni malas nak maintain! Anyway the pics were taken at our home sweet home. The brotherhood style. Enjoy... View this Fotopage entry
Solat apa seksi sangat ni???
Alia Amelyn
Latest entry:Studio Raya Portraiture 2009
It’s that time of the year again! Salam Ramadhan to my fellow blog readers. It has been almost a week already. Tak terasa kan, begitu cepatnya masa berlalu. Memang dalam banyak-banyak bulan, bulan Ramadhan yang paling dinantikan. Bukan sahaja bulan yang penuh kemuliaan dan juga amal ibadat tapi juga bulan makan! Masa inilah yang cukup menduga kekuatan iman dan nafsu kita bila berbelanja untuk makanan. Biasanya kalau pergi PARAM tu mesti tak kurang dari RM10 untuk satu keluarga, terutamanya bila a... View this Fotopage entry
ibu aqil azhad azizi
Latest entry:LO by Azniza =)
for detail -----> http://azniza81.fotopages.com View this Fotopage entry
Wada Musa
Latest entry:Happy 1st birthdhay Eilmi Zikriy Zuladhha
Tanyalah, adakah aku puas melihat Eilmi membesar secepat ni? Oh, dun get enuf time okeh...Cepatnya!!! Tahu-tahu, dia dah besar. Cukup ke kasih sayang aku pada dia? Jangan kasihankan dia kerana aku mengandung lagi sewaktu usianya mencecah 10 bulan. Bukan kerana aku tak sayangkan dia. Jangan kata aku tak sayangkan anak²ku. Sedikitpun aku tak pernah abaikan dia. Aku lihat pembesarannya, sehari demi sehari. Tahu apa yang buat aku lebih bangga? Eilmi dapat ku susukan sepenuhnya tanpa susu formula. Berap... View this Fotopage entry
c a k c i b u r thE grEat
Latest entry:bye bye..
after 6 yrs fotopaging, i'm thinking of closing this fp. i'm now into blogging. if u wish to read my story,do browse for my blog.. i wont put the link here. daaaaaaaaaaa.... cakcibur the great. lyakhaleeda[at]yahoo.com View this Fotopage entry
yg menjadi kegilaan ayah dan anak..
Noor Yussoff
Latest entry:Catatan harian
Agak lama tidak mengemaskini fp ..mungkin ramai yang sudah lupa pada saya. Sebenarnya saya agak sibuk dengan urusan anak dan keluarga iaitu ibu saya yang baru saja menerima rawatan mata. Noor harus kesana sini membuat urusan dan di bantu oleh ahli keluarga yang lain. Sekarang ibu dan pun selamat...alhamdulilah..tapi masih belum boleh memasak sendiri..maka tugas memanas makanan merupakan tanggungjawab abah pulak. Dirumah mereka hanya tinggal berdua saja. Kek ini dah habis pun di makan oleh anak saudaraku... View this Fotopage entry
Juliaty Zakaria
Latest entry:My Blog
Guys, Feel Free to visit my Blog : http://juliatyz.blogspot.com. From now on, I think I'll update my blog more frequent compared to my FP. Happy Reading ;) View this Fotopage entry
DELIA ZAKI
Latest entry:UNIVERSAL STUDIOS, ORLANDO FLORIDA!
We left VA around 3pm I think on the 21st of Dec 09 and reached Orlando, FL only at 6.30am on the 22nd of Dec 09!!! long longgggg journey! had to make sure Dzyad had enuff dvds to last him throughout the journey and Hareth had enuff PSP games! We only stop for gas and a quick bite in Savannah, Georgia (tpt tu penuh pak tam & mak tams!!!) and stop for like 30 minutes shut eye and Zaki continued driving all the way to Orlando! Once we reached Best Western, Kissimmee...we opt for early check in whereby w... View this Fotopage entry
Mummy Iriesha
Latest entry:Cadbury World, Birmingham
View this Fotopage entry
RoSedIanA NoRdIn
Latest entry:Holiday in Hanoi
Huhuhu.... Akhirnya Mummy dpt berdua-duaan dgn Ayah.. Cian our 2 heroes kena tinggal. Takpe la kan dear... Sekali sekala :-D . Lagipun melalui feedback dan tips dr internet byk yg x recommend bwk budak2... Keadaan kat sini teruk skit esp kat kawasan 'Old Quarters' tu; kotor dan sempit. Okeh aku citer skit psal rakyat tempatan. Rakyat sini mmg cara hidup dorang mmg (mmg ker suker eh hehe) makan kat kawasan pejalan kaki. Bygkan pejalan kaki tuh dah sempit, dorang letak lg meja dgn bangku (saiz kecik) kat... View this Fotopage entry
Akma MrsSLuRp
Latest entry:Rindukan kami??
huhuu...ade ke ye yg masih rindukan kami...?? mcm kata lyssa : mama kakak rindu lah sama kwn2 kakak yg dulu2 tuh?? ekekek harus lah kene active balik fp nih kan....sbb from here we ols kenal ramai fp mommies...some still connected to this world ...but some tuh been bz ngn schedule masing2 kan...and since FB famous..i think most of us dah transfer kesana....ekekkek but not me...kdg2 je bleh access thru my mobile...huhuhu...;p View this Fotopage entry
Kay Hamie
Latest entry:Di Kota Keriangan ;)
View this Fotopage entry
Ibu AZs
Latest entry:lil update!!
kami disini juga http://inaibu2az.blogspot.com ;-) View this Fotopage entry
leana shaffee
adik n abang in action... :-D View this Fotopage entry
sweet sixsixsix
Latest entry:...the befday girl wish...
(yeahhhhhh... another late entry, so what?! late or never?!! hahaha... enjoy the pics!) my befday used to be second best to hari raya. thou it was not as elaborate, it was a day set aside special just for me. i can still remember when we celebrated http://sweetsixsixsix.fotopages.com/?entry=976949(my BIG three-oh befday) in genting highland 2 years back. it really was nothing spectacular but to me, it was the best befday i ever had. especially when mak surprised me with the http://sweet-sixsixsix.blogspo... View this Fotopage entry
Abi BaGong and Umi DqNa
Latest entry:Moving foward....
We're moving.... to http://permatahatiumi.blogspot.com/(Permata Hati Umi) View this Fotopage entry
Abi n Dhia
Liyana Sampol
Latest entry:precious..
View this Fotopage entry
yaya othman
www.dryaya.blogspot.com hello pretty people! i've moved to another site and hope could still be in touch with y'all, do visit me there!! :-> View this Fotopage entry
pink flowers + green
azie raiful
Latest entry:Update 2009
Huh sekian lama tak update fotopages nih..Lagipun tak lama x snap gambar..takder peristiwa menarik untuk share lagipun..Beside Airiz pun tgh expecting adik tak lama lagi :-D Ni ada few pics taken masa cuti Krismas ari tu..satu famili pergi membuang masa jejalan dkt Mid Valley...tgk hiasan pokok krismas..hehe.. Airiz 9 bulan.... View this Fotopage entry
ariananurkasih roslan
Latest entry:Bingkisan Tanda Cinta
Please view more pictures and captions here: http://sayasukacupcake.blogspot.com www.flickr.comphotos/cupcakekasih View this Fotopage entry
Mior Haslem n Nur Azura
Latest entry:Zara is now a model!
For more stories, http://somethingaboutazura.blogspot.com/(click here) View this Fotopage entry
yanie mohamad
Latest entry:Moments to Adore
I would like to announce my own blog.. everyone is welcome :-) .. it was previously set as private blog but i guess i should open it to public now.. just started blogging on Zafran's 15 months b'day which was on 3rd December 2008. I hope i can continously updating both now.. my fotopages and my new blog.. U can view my blog here http://moments-to-adore.blogspot.com(Moments to Adore) Enjoy :-) View this Fotopage entry
wanie hamid
Latest entry:aksi arif..
ni pagi raya ke-3..ibu nak bawak arif pegi kutip duit raya,, :-D sementara tunggu ayah 'pasang badan' (mengalahkan ibu jek...), arif lepak dlm kete ayah smbil tgk bob the builder.... arif dah tau nyanyi lagu bob the buider tapi bunyi 'bobbbbb...' jek... LOL LOL View this Fotopage entry
lagi?
Izzam Lizah Iman Irfan
Latest entry:Hello viewers, i am now 7 months old!
View this Fotopage entry
zuera mokhtar
Latest entry:UPDATE
hai all... nak bgtau pada yg xtau lagi ye.. saya selalu update di sini http://jasfyra.blogspot.com jumpa di sana.... View this Fotopage entry
Anas and Amani
Latest entry:Updates??
story? check this -> http://anasamani.blogspot.com/ out! View this Fotopage entry
salma & amani
Masniza Sairi
Latest entry:Salam Aidilfitri... Maaf Zahir & Batin
[img]http://image_url[C:\Documents and Settings\MARDI\My Documents\World of Pics\Nuryn Lutfia 2/IMG_1180] View this Fotopage entry
Paling x suka kalo kena masuk buai. Ngamuk2 nk kuar..
nani connie
Latest entry:brotherhood
gamba ummar ngan irsyad pakai baju yg sama. masa ummar pakai dlm 5 cenggitu..adik pakai time 2 bulan..sama dak muka depa?? View this Fotopage entry
Suziyanti Suhaimi
Latest entry:Salam ramadhan al mubarak...
Salam, Selamat berpuasa & menunaikan ibadah di bulan ramadhan yang mulia ini. Semoga amalan kita diterimaNya... ;-) http://www.glitterfy.com/() View this Fotopage entry
intan zarizi
Latest entry:SALAM AIDILFITRI 2008
SALAM KAWAN2...EIN & FAMILY MENGUCAPKAN SELAMAT HARI RAYA...MAAF ZAHIR DAN BATIN. TAHUN NI WE ALL RAYA KAT KL, ON MY FAMILY SIDE. AND THIS IS THE FIRST TIME ZAHRA BERAYA DI KL. SO, MEMANG SERONOK LA ALL THE UNCLES AND AUNTIE DIA KAT SINI DAPAT RAYA NAGN AWEK KECIK NIH. THIS YEAR ALSO MARKS OUR FIRST YEAR BERAYA AT OUR OWN HOUSE. RUMAH YANG BARU DUDUK KAT SHAH ALAM.SO, MEMANG EXCITED JUGAK.TAKDE BENDE BARU FOR RAYA PUN, SEBAB BARANG UMAH MEMANG DAH 100% BARANG BARU.SO, TAKYAH LA BELI APA2. YANG BESTNYE,,... View this Fotopage entry
Zakiah Daud
Latest entry:Post Wedding Party- 19th Aug 08
A small 'Post Wedding Party' for immediate family members was held a month after the wedding. My dearest appreciation and thanks to all my family who had supported me generously and with full of kindness. I wish Allah will blessed you with good fortune. View this Fotopage entry
mastura azmi
Latest entry:kota kinabalu - manukan island - 1borneo
day 3 - kami keluar dari hotel pagi tu jam 8 pagi.. hajat nak bfast di bandar KK.. kami sampai di Jesselton point. Lepas bfast, lebih kurang jam 9 pagi kami naik bot untuk ke pulau manukan. pulau manukan ni salah satu pulau dalam taman laut tunku abdul rahman.. sesiapa yang ke sabah, make sure singgah ke mana2 pulau ye.. ade banyak pulau boleh kita pilih.. tapi kami pilih satu je. ye la, kami pun bukan nye divers pun.. satu pulau dah cukup.. tiket termasuk bot + yuran conservation = RM 26.. kira affordable ... View this Fotopage entry
tok ayah naik jambatan gantung
hadi eja
Latest entry:Adam is counting the days to turns TWO
We're counting the days , ADAM will turns TWO upcoming AUGUST...He is very excited now to sing a bday song, keep asking me when diday..(means bday) .. i smile to ADAM...soon syg.. ok ... he went to ABAH and said cooon laa abah..... I did ask my hubby should we plan a birthday party for ADAM, Mr Hubby said...we see first yee mummy.. At first, i did not want to do a bday party for ADAM,as i promised to my hubby a year ago..we did do the bash for ADAM..but he so small to know the mean aight..but My hubby ... View this Fotopage entry
zuraidah mohdyatim
Latest entry:SUP TULANG RUSUK OR SUP GEAR BOX CICAH SAMBAL KICAP?
Haa..haa..sorry FP friends, citer lagi, temporarily this Fotopages will be called "Ceritapages" kihh..kihh.. LOL LOL LOL sapa malas baca nak tengok gambar jer mintak maap ler..sapa rajin bacalah..kalau tak mama biar Tia&Mia jer baca dah besar nanti..tapi citer ni syokkkkk tau..gerenti meleleh air liur. :P :P :P :P :P lagi pun nak posa kan mana boleh tengok gambar..baca buku or dengar radio boleh ler LOL LOL LOL LOL Mama ni selain dari interior decoration yang mama spent thousands or hundreds on... View this Fotopage entry
udang galah kuala pilah yang manis
Noor Shafiza Zainal
Latest entry:latest info...
salam kengkawan sumaa... hehe lama giler tak update fp nih... rasanya mmg sy ni dah tak aktif kat sini lagik sejak ada facebook nie... masa byk diabiskan kat facebook ja skang nie... so kengkawan...kalo nak add sy bleh la carik saya guna email ni k..... ladylike80@yahoo.com bye....wassalam.... View this Fotopage entry
Naddim NauFaL PasYa
Latest entry:Our 2nd Anniversary
today [24 june 2008] is ouR 2nD AnnivErsary :) ~Dear Abg...Luv you yeSterDay..Luv yoU stiLL..ALways haVe..ALways wiLL....~ "Happy our 2nd wedding anniversary abg..Dalam suka duka ku ingin tetap bersamamu" View this Fotopage entry
ottEr
Shakirah Mohd Sofi
Latest entry:Percutian di Pulau Langkawi [29-31 March 2008]
Last sekali aku g Pulau Langkawi masa first honeymoon dgn hubby end of year 2005. Aku dgn yus plan nak bawa Danish g Pulau Langkawi tahun nie. Kebetulan plak tiket firefly murah so apa lagi terus book la..2 org adik aku pun nak ikut..hehehe.. ada la bibik nak jaga Danish. Seminggu sebelum nak bertolak, Danish kena chicken pox..kesian tgk dia..muka penuh dgn bintik2 merah..mula-mula aku x nak bawa Danish tetapi yus plak x sampai hati nak tinggal anak kesayangan dia..so dengan keadaan yang x berapa pulih sepe... View this Fotopage entry
SUE SHARIFF
Latest entry:Secretaries Week with Dayang
View this Fotopage entry
mini piramid
Ibu Qasih
Latest entry:BILA BILA DAN BILA...?
Salam.. aduuh biler la gamaknya ibu nak dapat celah nak hapdet ney...tak tekira byknya pica si Qasih skang. berabad sungguh rasanya..sejak ibu start koje la ney..dulu bley la zaman ibu fulltime jaga QaSiH..byk masa kat umah.. NOW balik umah pun dah malam..pahtu nak ngadap pc pun tak dapek dh bila mata dah mula ngantuk.. Hmm takpa la...ada masa nanti ibu hapdet lah erkkk.. Rindunya Qasih pada semua kawan2.. View this Fotopage entry
Zara AB
Latest entry:Welcome 2009
Salamz and Good Day, I'm now decided to move to a new home after 2 years settling down here. Maybe, this will be the first transition of 2009. And i believe, there will be more to come after this. This are my new home - http://zaraab.wordpress.com. And not to forget, i've known a lots of great people through my journey here in fotopages. You know who you are. Regards, Zara~AB The Province of Chroma View this Fotopage entry
Shanshin tori Mashoo
Latest entry:Blog
galery ini telah berpindah kepada laman Blog Welcome to my blog http://atoie.blogspot.com(click here) View this Fotopage entry
ade gaya beb
zahanim zainal shaiful nazri
Latest entry:Time aku rajin.....
Time aku rajin meng'upload' gambar2 ni, maka aku upload jelah gambar2 yang mana ada... LOL Anyway, aku masuk gak gambar2 time bawak my bowling boys went to their tournament last two week... Under 15 and 18 boys. Yeah...at Dato' Hamzah, jgn tak tau, I am their manager and also advisor. Kuiii kui :ty_ty: But, honestly aku malu nak main ngan diorang, takut jadik ratu longkang....:weee: Btw, I'm very proud to be one of the family of Dato Hamzah... Nakal - nakal pon, my beloved boys... : :ty_ty: :ty_t... View this Fotopage entry
Which one my abah..??
Nami Salman
Latest entry:Wajah-wajah AIN
Setelah sekian lama tak update fotopage kerana kesibukan kerja dan menjaga cik ain... terimalah aksi-aksi ain :-D View this Fotopage entry
Mama Batrice
Latest entry:SALAM KAWAN2
Salam sumer............merindui Zana & Batrice...........? ada ker yang rindu.........hu hu hu ampun yerk kengkawan.......x terkejar Zana nak update FP nie.......almost 4 months berlalu.........entry tu jugak yang keluar kan................sampaikan password nak masuk FP nie almost terlupa.........nampak sangat ler Zana seperti melupakan dunia FP........... Hakikatnyer...............tidak yerk..............kawan2 sumer still Zana ingat.........btw...........dengan ini, secara rasminya........ZANA TUTUP ... View this Fotopage entry
My Angels
Latest entry:I'm back!
Hello there! Due to my busy schedule do visit me @ http://flickr.com/photos/sofeasoraya/Tak sempat to write la. Hv a productive day ;-) View this Fotopage entry
Darina Albakri
Latest entry:Nell's Bday@Salamanca
View this Fotopage entry
yellow buttercup
Latest entry:Happy 1st Birthday `Umair `Uqail!!!!
April 14th a year ago, 6:58pm, 6:59pm. Happy 1st birthday `Umair and `Uqail!!!!!!!!!!!!! muuahh muaahh muaahhh muaaahhhhhhhhhh :flowers: :flowers: We love both of youuuu!!!!!!! View this Fotopage entry
More presents
ema ghazali
Latest entry:RAYA 2008
Walaupun dah 12 hari Syawal berlalu, namun ku tetap juga nak ucap SELAMAT HARI RAYA :-D Ini summarry raya : Hari Raya ke-1 Mcm biasa, selepas solat raya...ziarah kubur, gi rumah mak ayah mertua, jejalan rumah sedara mara(yang i wajib terutamanya tradisi sebelah suami-walau kau merangkak pun kena gi each rumah! ;-) Then, we move to studio foto..snap pic raya tapi tak siap lagi kot...tak gi ambil lagi :-D Adalah Ema sempat ambil gambar..actually...walaupun pakai lawa-lawa sbb buat open house & masak... View this Fotopage entry
CoolBoy!
manggar studio
Latest entry:Promosi Lagiiiiiiii..........
Cepat sebelum terlambat.... Pantas sebelum terlepas.... :-D Sila layari www.manggarstudio.net utk koleksi terbaru. Terima kasih. ** Selepas mendapatkan maklum balas tentang hadiah istimewa dari pelanggan terdahulu dan amat diminati dan teruja, maka kami akan memberi peluang kepada anda di luar sana untuk sama-sama menikmati dan mendapat hadiah tersebut. Hanya untuk anda yg pantas mendail no kami, 019.264 2354 / 013.204 2353, maka hadiah itu pasti milik anda. Pantas, anda pasti tidak akan mend... View this Fotopage entry
Harry Raub
Latest entry:KL International Motor Show 2006
Kekadang kene diversify gak .. :-D :-D :-D :-D LOL LOL :-D :-D :-D :-D Gambar ford tu , inspired by Jay . Jay Live Here . . http://jayphotography.fotopages.com/(Jay Photog) View this Fotopage entry
Suraya Albakri
Latest entry:Day 18
View this Fotopage entry
Picture Of You
Latest entry:slide show
http://www.slide.com/r/jB3SqlA61z-9BVc5ULyNLcUrPmR33vgf?previous_view=mscd_embedded_url&view=original View this Fotopage entry
Nahdatul Akma Ahmad
View this Fotopage latest entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016